1. Slaapkamer
  2. babyfoon

De beste 10 babyfoons vind je op Makkelijkbaby.nl

Laatst bijgewerkt: 2 jan. 2024

Kersverse ouders zijn er altijd op gebrand om ervoor te zorgen dat hun kind alle zorg en liefde krijgt die het verdient. Maar zo af en toe willen ze ook een moment voor zichzelf hebben, om te ontspannen en bij te tanken. Een van de beste manieren om dat te doen is door de kamer uit te gaan en een babyfoon mee te nemen. Met een babyfoon kun je je kind in de gaten houden zonder binnen te gaan. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de 10 beste opties voor een babyfoon. We hebben rekening gehouden met kwaliteit en prijs bij onze selectie, zodat je niet meer de hele dag te hoeven zoeken naar de beste babyfoon voor je en binnen je budget. Niet alleen wordt minder tijd besteed aan het zoeken, maar je kunt er ook zeker van zijn dat je een kwalitatief goed product krijgt.

De beste babyfoons vind je natuurlijk op Makkelijkbaby.nl. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle mama’s en papa’s onder ons een goede babyfoon voor hun baby kunnen kopen. Nu kan dat vaak wel maar het zorgt voor een hele hoop zoekwerk. Dit willen we daarom zo goed mogelijk voorkomen.

Natuurlijk is het best lastig om dit te voorkomen maar we kunnen je er wel mee helpen. Daarom hebben we een top 10 babyfoons opgezet zodat je sneller een goede babyfoon kunt vinden. Dit scheelt voor de mama’s en papa’s gewoon heel wat tijd en tijd kom je als ouder altijd te kort.

Goede babyfoons vinden: wij helpen je bij jouw keuze!

De beste babyfoon kopen doe je niet elke dag. Het is juist de bedoeling dat je ze niet zo vaak hoeft te kopen. Daarom hebben we een hele hoop onderzoeken gedaan. We hebben alle mogelijke opties van de babyfoons onderzocht. Vanuit hier is weer een top 10 van goede babyfoons ontstaan.

Samen met onze onderzoekers doen we erg hard ons best om de beste top 10 op te stellen die er is. Het is wel altijd goed om zelf nog wat onderzoek te doen naar de mogelijkheden die er zijn. Op die manier kun je voorkomen dat jij je blind stelt op alleen onze top 10.

Vind de top 10 babyfoons hier

De top 10 babyfoons vind je hieronder dus dan kun je direct gaan zoeken naar de beste babyfoon voor je baby. Het kan lastig zijn om te bepalen wat nu echt de beste babyfoon is voor jou en je baby. Daarom is het goed om enkele eisen voor jezelf op te stellen. 

Aan de hand van deze eisen kun je gaan bekijken hoe je dit het beste kunt doen. Zo voorkom je dat je niet weet waarvoor je moet kijken. Let wel op, de top 10 is om je te helpen en niet om je per se één kant op te sturen.

Inhoudsopgave

Lijst van de best geteste babyfoons

Luvion Icon Clear 70 DECT Babyfoon

5/5

De Luvion Icon Clear 70 DECT Babyfoon biedt een verbeterde geluidskwaliteit, zodat je precies kunt horen wat er in de babykamer gebeurt. Deze babyfoon heeft een perfecte balans tussen helderheid en gevoeligheid en heeft een bereik van maximaal 300 meter, zodat je je kindje altijd vanuit verschillende kamers kunt horen. Het design van de Luvion Icon Clear 70 DECT Babyfoon is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het elektronische display is eenvoudig te bedienen met uitgebreide functies zoals een temperatuursensor, babykamerlampje, trilalarm en een timer. Daarnaast heeft de babyfoon diverse geruststellende licht- en geluidsignalen. Bovendien is deze babyfoon waterdicht en bestand tegen stof. Hiermee is de Luvion Icon Clear 70 DECT Babyfoon de perfecte oplossing voor ouders die een kwalitatief goede en betrouwbare babyfoon zoeken.

Luvion Icon Long Range PMR babyfoon

5/5
De Luvion Icon Long Range PMR babyfoon is een krachtig en betrouwbaar apparaat met een lange-afstand-bereik tot 3 kilometer. U kunt dit apparaat gebruiken voor verschillende situaties, waarbij onder andere uw kinderen in de gaten gehouden kunnen worden. Het apparaat is voorzien van een groot display, waardoor u gemakkelijk en duidelijk alle informatie kunt verstrekken. Daarnaast wordt het apparaat geleverd met extra functies, zoals de temperatuurmeter, waardoor u de temperatuur van uw kind kunt controleren. De Luvion Icon Long Range PMR babyfoon is ontworpen om comfortabel en eenvoudig te gebruiken. Het apparaat heeft een stevig, duurzaam design dat is gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen. Bovendien heeft het apparaat een lange accuduur, zodat u het apparaat ook op lange afstanden kunt gebruiken. Ten slotte is de babyfoon ook uitgerust met een ingebouwde luidspreker, waardoor u gemakkelijk met uw kinderen kunt communiceren.

Luvion Easy Babyphone

5/5

De Luvion Easy Babyfoon met camera is de perfecte oplossing voor de drukke ouders die een betrouwbare en betaalbare babyfoon zoeken. Met een bereik van maximaal 250 meter, kunt u gerust zijn dat uw kind altijd binnen bereik blijft. De camera beschikt over een helder beeld, waardoor u uw kind in de gaten kunt houden. Daarnaast biedt de babymonitor een VOX-functie en een terugspreekfunctie. Daarnaast heeft deze babyfoon een voedingsalarm dat u waarschuwt als uw kind nog niet naar bed is gegaan. Dankzij de verschillende alarmsignalen kunt u altijd weten wat uw kind aan het doen is. Geniet van deze innovatieve babyfoon met camera van het premium merk Luvion. De Luvion Easy Babyfoon met camera is een betrouwbare en betaalbare babyfoon. Hiermee kunt u uw kind altijd binnen het bereik van 250 meter houden. De camera biedt een helder beeld, waardoor u uw kind kunt volgen. Daarnaast is deze babyfoon uitgerust met een VOX-functie en een terugspreekfunctie. Deze functies stellen je in staat om direct contact te houden met je kind en om het geluid te versterken als je kind wakker is. Daarnaast heeft deze babyfoon een voedingsalarm dat u waarschuwt als uw kind nog niet naar bed is gegaan. Geniet van deze innovatieve babyfoon met camera van het premium merk Luvion.

Luvion Platinum 3 Babyfoon

5/5

Met de Luvion Platinum 3 Babyfoon met Camera Premium Baby Monitor kun je als ouder je baby altijd perfect in de gaten houden. Dit premium model is uitgerust met een scherp 3,2" kleurenscherm waarop je alles haarscherp ziet. Ook heeft de babyfoon een zeer gevoelige ingebouwde microfoon waarmee je je kindje altijd perfect kunt horen. De Platinum 3 heeft alle functies die je als ouder nodig hebt, zoals een handige VOX activatie functie, een terugspreek functie en een temperatuur weergave. Met de Luvion Platinum 3 Babyfoon met Camera Premium Baby Monitor hoef je je geen zorgen meer te maken over je kleine. Je kunt je baby altijd in de gaten houden en het is ook nog eens een babyfoon van hoge kwaliteit. Je kunt hier bovendien op vertrouwen, want deze babyfoon is uitgebreid getest en goedgekeurd door KIWA. Je kunt er dus zeker van zijn dat je met deze Premium Baby Monitor van Luvion een goede keuze maakt om je kindje te beschermen.

Miya M35 Babyfoon

5/5

Met de Miya M35 babyfoon maak je eenvoudig een beveiligde verbinding tussen jou en de kinderkamer. De installatie bestaat uit een plug & play en de bediening is eenvoudig. Met de VOX audio detectie zal de monitor uit de stand-by stand springen bij geluidsdetectie. De gevoeligheid is instelbaar. De infraroodcamera zorgt ervoor dat er een helder beeld is, zelfs in een donkere kamer. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kan je op afstand geruststellen met je eigen stem. Hierdoor kan je je kind op afstand observeren en geruststellen. Daarnaast heeft de Miya M35 ook een laag energieverbruik, zodat je ook in het donker je kind in de gaten kan houden zonder dat de batterij snel leeg raakt.

NIEUW Luvion Smart Optics HD Wifi Camera

5/5

De Luvion Smart Optics HD Wifi Camera is gemakkelijk te installeren en je hebt direct een helder en scherp beeld van je huis. De camera is voorzien van een uitgebreide beveiligingsfunctie die je toelaat om verbonden te blijven met al je apparatuur. Je kunt ook gebruik maken van de geavanceerde functies, zoals de bewegingsdetectie en de gesprekken via de app. Daarnaast is de Luvion Smart Optics HD Wifi Camera ook uitgerust met een babyfoon functie. Hierdoor kun je het geluid van je kind horen in de kamer waar de camera is geïnstalleerd. De camera heeft ook een nachtzichtfunctie waardoor je 's nachts een helder beeld krijgt. De camera heeft ook een dubbele antenne waardoor je een betere en stabielere verbinding hebt. Dit maakt het mogelijk om op afstand mee te kijken. Met de Luvion Smart Optics HD Wifi Camera is het gemakkelijk om verbonden te blijven met de dingen die je het liefst in de gaten houdt. Met de Luvion Smart Optics HD Wifi Camera ben je altijd verbonden. De camera is gemakkelijk te installeren en biedt je een helder en scherp beeld van je huis. Hij is ook voorzien van geavanceerde functies zoals bewegingsdetectie en gesprekken via de app. Daarnaast heeft de camera ook een babyfoon functie waarmee je het geluid van je kind kunt horen. De camera heeft ook een nachtzichtfunctie en een dubbele antenne waardoor je een betere en stabielere verbinding hebt. Met de Luv.

Luvion Essential Babyphone

5/5

De Luvion Essential Babyfoon met Camera Premium Baby Monitor is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en tegelijkertijd veelzijdige babyfoon. Met deze babyfoon kun je rekenen op een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, waardoor je jouw baby dag en nacht in de gaten kunt houden. Daarnaast beschikt de Essential over een kleuren LCD scherm met een grootte van maar liefst 3,5 inch, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van de babykamer. De Essential heeft naast de veelzijdige functies ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor deze babyfoon genomineerd is voor de consumenten award voor beste product en door Kek Mama bekroond is met de titel 'Best uit Test'. Wat de babyfoon extra aantrekkelijk maakt, is dat je er extra camera’s aan kunt koppelen als je bijvoorbeeld een broertje of zusje hebt. Zo kun je de kamer van meerdere kinderen tegelijk monitoren. Met de Luvion Essential heb je dus een complete oplossing voor het monitoren van jouw baby!

De Philips Avent Connected

5/5

De Philips Avent Connected SCD923/26 Beeldbabyfoon met app is een perfecte manier om je baby te beschermen en in de gaten te houden. Met het Secure Connect-systeem is het mogelijk om te overal in huis verbonden te blijven met je kleintje. Daarnaast is het ook mogelijk om met de Baby Monitor+-app verbinding te maken als je buiten de deur bent. De babyfoon is ook uitgerust met een aantal kalmerende geluiden die je baby kunnen helpen om rustig in slaap te vallen. Daarnaast heeft de babyfoon ook een rustgevend nachtlampje die je kan aanpassen aan de behoefte van je kind. Je kan ook tegen je kleintje praten en als je de verbinding maakt met de app, kan je ook tegelijkertijd luisteren.

Lucky®Store Babyfoon

5/5

Met de Lucky-Store babyfoon krijg je nog meer functionaliteiten. Deze babyfoon beschikt namelijk over een camera met infraroodnachtzicht en een tweezijdige audioverbinding. Zo kan je je kindje altijd zien en horen, maar ook geruststellende woorden toeroepen. Bovendien heeft deze babyfoon maar liefst 8 verschillende slaapliedjes, waarmee je je kindje kalmerend in slaap kan sussen. Ook als de stroomuitvalt blijft de babyfoon gewoon werken, dankzij de geïntegreerde oplaadbare batterij. Met de Lucky-Store babyfoon heb je altijd een goed overzicht van je kindje. Dankzij het grote kleurenscherm, de lange bereik van 300 meter en het hoge volume is het mogelijk om overal in huis een goede verbinding te houden. Daarnaast heeft de babyfoon een aantal handige functies, zoals een temperatuurmeter, een tijdsindicatie en een trilfunctie. Met deze babyfoon weet je zeker dat je kleine altijd goed wordt verzorgd.

Alecto DVM-71 Babyfoon met camera

5/5

De Alecto DVM-71 Babyfoon met camera Temperatuurweergave is een slimme keuze voor ouders die in contact willen blijven met hun kindje. Met deze betrouwbare babyfoon heb je een privéverbinding met je kindje zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. Het 2.4 inch scherm geeft een helder en kleurrijk beeld, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er om je heen gebeurt. De Alecto DVM-71 Babyfoon met camera Temperatuurweergave heeft ook een handige temperatuurweergave. Dit betekent dat je altijd de perfecte temperatuur in de slaapkamer van je kindje kunt instellen. Daarnaast is de babyfoon ook voorzien van een ingebouwde microfoon en luidspreker, zodat je gemakkelijk met je kindje kunt praten. De babyfoon heeft ook een anti-verliesfunctie, zodat je altijd weet waar je het toestel hebt gelaten.

Auteur

Marthy

Marthy

Ik ben Marthy, een gepassioneerde reviewer van babyproducten. Mijn fascinatie voor de wereld van baby’s begon toen ik zelf moeder werd. Ik raakte geïntrigeerd door de diversiteit en innovatie in de baby-industrie. Mijn missie is om ouders te helpen de beste producten te vinden die comfort, veiligheid en gemak bieden voor hun kleintjes. Met mijn kritische blik en uitgebreide kennis deel ik eerlijke en objectieve beoordelingen. Door mijn biografieën in de ik-vorm te schrijven wil ik een persoonlijke touch geven aan mijn reviews en ouders helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Veelgestelde vragen over de best geteste babyfoons

Wat is de beste babyfoon voor je baby? Dit ligt heel erg aan de wensen van jou, als ouder, maar ook van je baby. Het is dus even goed kijken wat de beste mogelijkheid is die je hebt. Voor jezelf is het goed om onderzoek te doen. 

Daarnaast is een babyfoon vergelijken een erg goed idee. Door een vergelijking te maken, wordt het makkelijker om te bepalen wat wel en geen goede optie is. Op die manier kun je voorkomen dat je iets koopt waar je achteraf niet meer blij mee bent.

Waarom verschillen de babyfoons prijzen? Hier kunnen we een erg eenvoudig antwoord op geven. Deze verschillen omdat iedere aanbieder een andere prijs mag vaststellen. Dit kan komen doordat een babyfoon misschien meer functies heeft of dat het gewoon goedkoper is om de babyfoon te maken. 

Wij bepalen de prijs niet, waardoor we er geen invloed op hebben. Daarom is het belangrijk om te kijken welke mogelijkheden je hebt en of je een babyfoon kopen  gaat als de prijs wat duurder is. Dit zal per persoon verschillen, maar meestal zijn de prijzen wel vergelijkbaar.

Bepalen wat de beste babyfoon voor jou is kan op verschillende manieren. Als eerste ga je kijken naar je eigen eisen maar ook naar je budget. Wanneer je dit doet kun je al een hele hoop babyfoon wegstrepen. Ze zullen namelijk zeker niet allemaal in deze categorie vallen. 

Daarna ga je kijken wat er over is en welke je daarvan het meeste aanspreekt. Zo zorg je ervoor dat het duidelijker wordt welke mogelijkheden en opties er zijn. Uiteindelijk is het gewoon goed om alles te vergelijken en dan een keuze te maken.

Gelukkig hebben we het je wel wat makkelijker kunnen maken met het doen van onze babyfoons test. Nu hoef je enkel een keuze te maken uit een van deze 10 goede babyfoons en hoef je niet zelf het hele internet af te speuren. 

Ons eindoordeel: top 10 babyfoons

Zoals te zien is, gaat er een wereld open als het aankomt op de verschillende babyfoons. Door onze top 10 lijst te lezen, heeft iedereen inzicht gekregen in welke eigenschappen met betrekking tot babyfoons belangrijk zijn. Het was goed om te zien dat er een babyfoon voor ieders portemonnee te vinden is, hierbij bent u er zeker van dat u een goede kwaliteit krijgt voor een betaalbaar bedrag. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. We hopen dat we je met ons artikel hebben kunnen helpen bij het uitzoeken welke babyfoon de beste keuze voor je is. Wij wensen je veel succes met het uitzoeken van de juiste babyfoon voor jouw persoonlijke situatie. Uiteindelijk wenst iedereen baby'tjes rustige nachten, dus het is erg belangrijk om een kwalitatief goede product te kopen. Ga verstandig te werk en je hebt een babyfoon die jouw behoeftes aan kan. Succes!

Onze tekst concludeert dat je eigenlijk gewoon eisen moet stellen. Daarnaast moet je gaan kijken wat je precies kwijt kunt aan de babyfoons voor je baby. De meeste ouders hebben er vaak wel een goed prijsje voor over. 

Natuurlijk is het goed om alles te vergelijken, maar dit kun je ook doen vanuit onze top 10 babyfoons. Het is dus goed om even te kijken naar bijvoorbeeld de babyfoon ervaringen die ook op onze website staan. Dan weet je direct waar je aan toe bent en wat de beste opties zijn.

Conclusie babyfoons test

Zoals te zien is, gaat er een wereld open als het aankomt op de verschillende babyfoons. Door onze top 10 lijst te lezen, heeft iedereen inzicht gekregen in welke eigenschappen met betrekking tot babyfoons belangrijk zijn. Het was goed om te zien dat er een babyfoon voor ieders portemonnee te vinden is, hierbij bent u er zeker van dat u een goede kwaliteit krijgt voor een betaalbaar bedrag. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. We hopen dat we je met ons artikel hebben kunnen helpen bij het uitzoeken welke babyfoon de beste keuze voor je is. Wij wensen je veel succes met het uitzoeken van de juiste babyfoon voor jouw persoonlijke situatie. Uiteindelijk wenst iedereen baby'tjes rustige nachten, dus het is erg belangrijk om een kwalitatief goede product te kopen. Ga verstandig te werk en je hebt een babyfoon die jouw behoeftes aan kan. Succes!

 

Disclaimer: wij verkopen zelf geen babyfoons. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zaken rondom de verkoop van de babyfoons.

Gepubliceerd op: 8 feb. 2023