1. Voeding
  2. bibs speen

De beste 10 bibs spenen vind je op Makkelijkbaby.nl

Laatst bijgewerkt: 2 jan. 2024

Je babycharmerende glimlach verdient een bibs speen om gezond te blijven tijdens het drinken. Maar er zijn zoveel verschillende bibs speen beschikbaar, dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de 10 beste bibs speen opties, zodat je met meer informatie je beslissing kunt nemen. Van productkenmerken tot prijs; we hebben alles geanalyseerd om je te helpen de beste bibs speen te vinden voor je baby. Laten we eens kijken naar deze top 10 producten.

De beste bibs spenen vind je natuurlijk op Makkelijkbaby.nl. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle mama’s en papa’s onder ons een goede bibs speen voor hun baby kunnen kopen. Nu kan dat vaak wel maar het zorgt voor een hele hoop zoekwerk. Dit willen we daarom zo goed mogelijk voorkomen.

Natuurlijk is het best lastig om dit te voorkomen maar we kunnen je er wel mee helpen. Daarom hebben we een top 10 bibs spenen opgezet zodat je sneller een goede bibs speen kunt vinden. Dit scheelt voor de mama’s en papa’s gewoon heel wat tijd en tijd kom je als ouder altijd te kort.

Goede bibs spenen vinden: wij helpen je bij jouw keuze!

De beste bibs speen kopen doe je niet elke dag. Het is juist de bedoeling dat je ze niet zo vaak hoeft te kopen. Daarom hebben we een hele hoop onderzoeken gedaan. We hebben alle mogelijke opties van de bibs spenen onderzocht. Vanuit hier is weer een top 10 van goede bibs spenen ontstaan.

Samen met onze onderzoekers doen we erg hard ons best om de beste top 10 op te stellen die er is. Het is wel altijd goed om zelf nog wat onderzoek te doen naar de mogelijkheden die er zijn. Op die manier kun je voorkomen dat jij je blind stelt op alleen onze top 10.

Vind de top 10 bibs spenen hier

De top 10 bibs spenen vind je hieronder dus dan kun je direct gaan zoeken naar de beste bibs speen voor je baby. Het kan lastig zijn om te bepalen wat nu echt de beste bibs speen is voor jou en je baby. Daarom is het goed om enkele eisen voor jezelf op te stellen. 

Aan de hand van deze eisen kun je gaan bekijken hoe je dit het beste kunt doen. Zo voorkom je dat je niet weet waarvoor je moet kijken. Let wel op, de top 10 is om je te helpen en niet om je per se één kant op te sturen.

Inhoudsopgave

Lijst van de best geteste bibs spenen

BIBS fopspenen met naam

5/5

Met de BIBS fopspenen met naam maak je de verzorging van je kindje nog specialer. Deze fopspenen hebben een speciale glow in the dark variant. Deze is verkrijgbaar in de kleuren vanille, sage en cloud. De fopspenen zijn geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. De fopspenen worden door ons met de hand geleverd met de naam van je kindje erop. Dit kan de naam van je kind zijn maar ook een bijzonder woord of zin. Bij het bestellen kun je dit aangeven. De naam wordt op een speciale manier op de spenen gezet waardoor hij niet vervaagd bij het steriliseren/uitkoken van de spenen. Ook is dit niet giftig voor je kindje. De fopspenen worden in een speciale BIBS speenzakje verpakt. Deze bevat ook het officiële gebruiksaanwijzing van BIBS. De BIBS fopspenen met naam zijn een speciale manier om je kindje te verzorgen. De fopspenen met glow in the dark kleuren maken het specialer voor je kindje. De naam van je kindje op de speentjes zorgt ervoor dat hij/zij het gevoel heeft dat de speentjes speciaal en uniek voor hen zijn. De fopspenen zijn dan ook een prachtig en uniek kraamcadeau.

BIBS fopspenen met naam

5/5
BIBS fopspenen met naam zijn een geweldig product voor ouders die hun kindje het beste willen geven. Deze spenen zijn verkrijgbaar in de kleuren cloud, island sea en baby blue en geschikt voor kinderen van 6-18 maanden. De naam van je kindje wordt erop gezet door middel van lasertechnologie waardoor deze niet vervaagd bij het uitkoken of steriliseren. We zorgen ervoor dat de spenen met de originele gebruiksaanwijzing van BIBS geleverd worden in het afgebeelde speenzakje. De spenen van BIBS zijn uiterst comfortabel voor je kindje. Ook is de afwerking van de spenen zo dat deze de tandjes van je kindje niet beschadigen. De speen is gemaakt van latex die vrij is van ftalaten, BPA en PVC. De speen is ook veilig voor je kindje omdat deze vrij is van giftige stoffen. Hij is ook erg duurzaam doordat hij bestand is tegen stoten en vallen.

Bibs Fopspeen T3

5/5

De Bibs Fopspeen T3 maat 18+ maanden is een perfecte fopspeen voor peuters die wat ouder zijn. De kleuren Blush, Vanilla en Woodchuck zorgen voor een rustig en natuurlijk geheel. Deze fopspeentjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn BPA vrij. Door de ronde vorm is de fopspeen zacht en comfortabel, zodat de huid van je kindje nooit geïrriteerd of geschuurd wordt. De fopspeen is ontworpen om een veilig en leuk gevoel te geven aan je peuter. Bovendien zijn de Bibs Fopspenen zo ontworpen dat je baby of peuter deze fopspeen makkelijk in zijn of haar mond kan houden. De afgeronde randen zijn speciaal gemaakt om het kauwen en bijten te vergemakkelijken, waardoor je kindje in een mum van tijd veilig en comfortabel kan genieten van deze prachtige fopspeen. De perfecte combinatie van natuurlijke pastelkleuren en een stevige, maar toch zachte structuur maken deze Bibs fopspeen T3 maat 18+ maanden een must-have voor elke ouder!

Bibs fopspenen

5/5

Onze Bibs fopspenen 6-18 maanden set 4 stuks biedt je een prachtige combinatie aan stijlvolle, kleurrijke spenen die jouw kindje met veel plezier zal gebruiken. De set bestaat uit spenen met de volgende kleuren: Vanilla, Baby blue, Woodchuck en Sage. De speentjes voor deze leeftijdsgroep hebben een maat 2 fopspeen. Deze set heeft een groot voordeel en dat is het gemak van bijbestellen. Zo heb je altijd een reserve fopspeen in huis en hoeft je kindje nooit meer te wachten op een nieuwe speen. De spenen zijn gemaakt van hoogwaardig silicone wat zacht aanvoelt op je kindjes tanden en tandvlees. Daarnaast zijn de spenen ook makkelijk schoon te maken. Kortom, deze Bibs fopspenen 6-18 maanden set 4 stuks is een must-have voor iedere ouder.

Bibs Fopspeen

5/5

De fopspenen van Bibs zijn echt prachtig! Je krijgt drie verschillende kleuren, namelijk Vanilla, Ivory White en Sand. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn vrij van BPA en PVC. Deze fopspeen heeft een bijzondere ronde vorm, waardoor het schildje van de fopspeen van de huid van je kindje af staat, zodat deze niet schuurt of irriteert. Bovendien is de fopspeen superzacht, flexibel en voelt ook natuurlijk aan. Het is speciaal ontwikkeld om de zuigreflex van je kindje te ondersteunen. De vorm van het speentje is bovendien ontworpen om de vorm van de tepel van de moeder na te bootsen. Dankzij deze fopspenen van Bibs zal je kindje zich meteen thuis voelen en zal het zich comfortabel voelen.

Bibs fopspeen

5/5

Deze set van 3 BIBS fopspenen is speciaal voor baby's van 0 tot 6 maanden. De speen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber dat zacht en flexibel aanvoelt. Dit maakt het gemakkelijk voor je kleintje om te zuigen. Het schildje van de speen is rond en buigt weg van het gezichtje, waardoor eventuele irritaties worden verminderd. Dit maakt de BIBS fopspenen perfect voor langere periodes van gebruik. De BIBS speen is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Deze 3-pack bestaat uit de kleuren Woodchuck, Ivory White en Sand. De combinatie van deze kleuren maakt van deze speen een echte eyecatcher. Als je kleintje deze speen vastheeft, is het een plaatje om te zien. Naast het unieke design heeft de BIBS speen ook hoogwaardige kwaliteiten én voelt deze comfortabel aan.

Bibs fopspeen

5/5

Deze set van 3 BIBS fopspenen is speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 6 en 18 maanden. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en bieden een zacht en flexibel gevoel. Het schildje is rond en buigt weg van het gezichtje om eventuele irritaties te verminderen. Bovendien zijn deze speentjes verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, waaronder Coral, Peach en Baby Pink. Niet alleen hebben ze een uniek design, maar ook de kwaliteit is van hoog niveau. De BIBS fopspenen bieden je kindje dus een comfortabele en veilige ervaring.

Deze prachtige set

5/5

Deze prachtige set van 3 BIBS fopspenen bevat de kleuren: Dark Oak, Iron en Black. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 18+ maanden oud. De fopspenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en voelen fluweelzacht aan. Dankzij het bijzondere design van het schildje van de speen, buigt deze weg van het gezichtje van het kindje, waardoor eventuele irritaties worden verminderd. Deze fopspenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en er komen nog veel meer unieke creaties bij. De BIBS fopspeentjes hebben een hoogwaardige kwaliteit en voelen ook nog eens comfortabel aan.

Bibs fopspeen

5/5

Deze set van 4 Glow In The Dark BIBS fopspenen biedt een prachtige combinatie van kleuren. Sage, Cloud, Baby Blue en Black zorgen voor een kleurrijke uitstraling. BIBS fopspenen bestaan uit 100% natuurlijk rubber, wat betekent dat de speen flexibel is en een fluweelzachte aanraking heeft. Het unieke design van deze speen helpt het kindje in het ondersteunen van de zuigreflex. Het schildje van de speen is rond en buigt weg van het gezichtje zodat eventuele irritaties worden verminderd. Naast de hoogwaardige kwaliteiten, is de BIBS speen ook geschikt voor kindjes van 6-18 maanden. Met de verschillende kleuren, vormen en afmetingen, biedt de BIBS fopspeen het kindje veel comfort en plezier.

Bibs fopspeen

5/5

Deze set van 3 BIBS fopspenen in de kleuren Glow in the dark baby blauw, Sage en Iron is speciaal ontworpen voor kinderen van 6-18 maanden. De speen is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en is zeer flexibel en fluweelzacht. Het schildje is rond en buigt weg van het gezichtje, waardoor eventuele irritaties worden verminderd. Dankzij het unieke design en de hoogwaardige kwaliteiten, voelt de speen comfortabel aan. De BIBS fopspeen maat 2 is ideaal voor het ondersteunen van de zuigreflex van het kindje. Deze fopspeen is verkrijgbaar in een enorme variëteit aan kleuren. Elke BIBS speen heeft een eigen uniek patroon op de schild, waardoor het een leuk accessoire is. De stijlvolle fopspenen passen perfect bij het karakter van het kindje en kunnen een liefdevol accessoire worden.

Auteur

Marthy

Marthy

Ik ben Marthy, een gepassioneerde reviewer van babyproducten. Mijn fascinatie voor de wereld van baby’s begon toen ik zelf moeder werd. Ik raakte geïntrigeerd door de diversiteit en innovatie in de baby-industrie. Mijn missie is om ouders te helpen de beste producten te vinden die comfort, veiligheid en gemak bieden voor hun kleintjes. Met mijn kritische blik en uitgebreide kennis deel ik eerlijke en objectieve beoordelingen. Door mijn biografieën in de ik-vorm te schrijven wil ik een persoonlijke touch geven aan mijn reviews en ouders helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Veelgestelde vragen over de best geteste bibs spenen

Wat is de beste bibs speen voor je baby? Dit ligt heel erg aan de wensen van jou, als ouder, maar ook van je baby. Het is dus even goed kijken wat de beste mogelijkheid is die je hebt. Voor jezelf is het goed om onderzoek te doen. 

Daarnaast is een bibs speen vergelijken een erg goed idee. Door een vergelijking te maken, wordt het makkelijker om te bepalen wat wel en geen goede optie is. Op die manier kun je voorkomen dat je iets koopt waar je achteraf niet meer blij mee bent.

Waarom verschillen de bibs spenen prijzen? Hier kunnen we een erg eenvoudig antwoord op geven. Deze verschillen omdat iedere aanbieder een andere prijs mag vaststellen. Dit kan komen doordat een bibs speen misschien meer functies heeft of dat het gewoon goedkoper is om de bibs speen te maken. 

Wij bepalen de prijs niet, waardoor we er geen invloed op hebben. Daarom is het belangrijk om te kijken welke mogelijkheden je hebt en of je een bibs speen kopen  gaat als de prijs wat duurder is. Dit zal per persoon verschillen, maar meestal zijn de prijzen wel vergelijkbaar.

Bepalen wat de beste bibs speen voor jou is kan op verschillende manieren. Als eerste ga je kijken naar je eigen eisen maar ook naar je budget. Wanneer je dit doet kun je al een hele hoop bibs speen wegstrepen. Ze zullen namelijk zeker niet allemaal in deze categorie vallen. 

Daarna ga je kijken wat er over is en welke je daarvan het meeste aanspreekt. Zo zorg je ervoor dat het duidelijker wordt welke mogelijkheden en opties er zijn. Uiteindelijk is het gewoon goed om alles te vergelijken en dan een keuze te maken.

Gelukkig hebben we het je wel wat makkelijker kunnen maken met het doen van onze bibs spenen test. Nu hoef je enkel een keuze te maken uit een van deze 10 goede bibs spenen en hoef je niet zelf het hele internet af te speuren. 

Ons eindoordeel: top 10 bibs spenen

Samenvattend kan gezegd worden dat een bibs speen een essentieel onderdeel is van de verzorging van een kindje. We hopen dat we je met dit artikel een goed overzicht hebben gegeven van de meest populaire bibs speen die er op de markt te verkrijgen zijn. Uit onze top 10 heb je gezien dat er voor elke portemonnee wat te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je gerust contact met ons opnemen. Dan helpen we je graag verder.

Onze tekst concludeert dat je eigenlijk gewoon eisen moet stellen. Daarnaast moet je gaan kijken wat je precies kwijt kunt aan de bibs spenen voor je baby. De meeste ouders hebben er vaak wel een goed prijsje voor over. 

Natuurlijk is het goed om alles te vergelijken, maar dit kun je ook doen vanuit onze top 10 bibs spenen. Het is dus goed om even te kijken naar bijvoorbeeld de bibs speen ervaringen die ook op onze website staan. Dan weet je direct waar je aan toe bent en wat de beste opties zijn.

Conclusie bibs spenen test

Samenvattend kan gezegd worden dat een bibs speen een essentieel onderdeel is van de verzorging van een kindje. We hopen dat we je met dit artikel een goed overzicht hebben gegeven van de meest populaire bibs speen die er op de markt te verkrijgen zijn. Uit onze top 10 heb je gezien dat er voor elke portemonnee wat te vinden is. Als je nog vragen hebt, kun je gerust contact met ons opnemen. Dan helpen we je graag verder.

 

Disclaimer: wij verkopen zelf geen bibs spenen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zaken rondom de verkoop van de bibs spenen.

Gepubliceerd op: 8 feb. 2023