1. Voeding
  2. borstkolf

De beste 10 borstkolven vind je op Makkelijkbaby.nl

Laatst bijgewerkt: 2 jan. 2024

Als je op zoek bent naar een borstkolf, is het belangrijk om de beste optie te kiezen zodat je kunt profiteren van de vele voordelen die het biedt. Om je hierin te ondersteunen hebben we de meest veelbelovende borstkolven van 2020 geselecteerd en gereviewed. Afgaande op onze criteria, hebben we deze lijst van de top 10 borstkolven samengesteld die het beste bieden wat betreft kwaliteit en prijs.

De beste borstkolven vind je natuurlijk op Makkelijkbaby.nl. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle mama’s en papa’s onder ons een goede borstkolf voor hun baby kunnen kopen. Nu kan dat vaak wel maar het zorgt voor een hele hoop zoekwerk. Dit willen we daarom zo goed mogelijk voorkomen.

Natuurlijk is het best lastig om dit te voorkomen maar we kunnen je er wel mee helpen. Daarom hebben we een top 10 borstkolven opgezet zodat je sneller een goede borstkolf kunt vinden. Dit scheelt voor de mama’s en papa’s gewoon heel wat tijd en tijd kom je als ouder altijd te kort.

Goede borstkolven vinden: wij helpen je bij jouw keuze!

De beste borstkolf kopen doe je niet elke dag. Het is juist de bedoeling dat je ze niet zo vaak hoeft te kopen. Daarom hebben we een hele hoop onderzoeken gedaan. We hebben alle mogelijke opties van de borstkolven onderzocht. Vanuit hier is weer een top 10 van goede borstkolven ontstaan.

Samen met onze onderzoekers doen we erg hard ons best om de beste top 10 op te stellen die er is. Het is wel altijd goed om zelf nog wat onderzoek te doen naar de mogelijkheden die er zijn. Op die manier kun je voorkomen dat jij je blind stelt op alleen onze top 10.

Vind de top 10 borstkolven hier

De top 10 borstkolven vind je hieronder dus dan kun je direct gaan zoeken naar de beste borstkolf voor je baby. Het kan lastig zijn om te bepalen wat nu echt de beste borstkolf is voor jou en je baby. Daarom is het goed om enkele eisen voor jezelf op te stellen. 

Aan de hand van deze eisen kun je gaan bekijken hoe je dit het beste kunt doen. Zo voorkom je dat je niet weet waarvoor je moet kijken. Let wel op, de top 10 is om je te helpen en niet om je per se één kant op te sturen.

Inhoudsopgave

Lijst van de best geteste borstkolven

Vulpes BabyCare® Elektrische Draadloze Borstkolf

5/5

De draadloze borstkolf van Vulpes BabyCare® is een draagbare elektrische kolf met een dubbele functie en is gemaakt van BPA-vrij materiaal. Het is een uitstekend hulpmiddel om je baby te voorzien van alle voeding die hij nodig heeft. De kolf is eenvoudig te gebruiken en is ook ergonomisch ontworpen. De draadloze borstkolf heeft een intelligente technologie die ervoor zorgt dat de kolf automatisch regelt en aanpast aan het verzorgingsproces van je baby. De kolf is voorzien van een krachtige motor die een maximale suction power biedt om je baby van de juiste voeding te voorzien. De motor is ook erg stil, waardoor het een rustige omgeving biedt voor je baby tijdens het voeden. Dit product is ook voorzien van een lange batterijduur, waardoor je geen zorgen hoeft te maken dat je je baby niet meer kunt voeden. Als extra functie heeft het ook een display dat je helpt bij het monitoren van je voedingen. Bovendien is het product ook voorzien van een handige timer, waardoor je precies weet hoe lang je moet voeden.

Medela Harmony Borstkolf

5/5
De Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf Zonder stroom Compact is een kleine, lichte en handige borstkolf. Ideaal voor onderweg of als back-up voor je elektrische borstkolf. Deze handkolf heeft het twee fasen systeem met de ergonomische 2-Phase hendel, waarmee je het natuurlijke zuigritme van je baby nabootst. De kolf is eenvoudig uit elkaar te halen en schoon te maken. Bovendien is de vernieuwde Harmony uitgerust met het unieke Flex™ borstschild voor meer melk en meer comfort tijdens het kolven. De handkolf is makkelijk te vervoeren en kan zowel thuis als onderweg gebruikt worden. Je hoeft geen stroom te gebruiken, waardoor je overal kunt kolven. De Medela Harmony Borstkolf Kolfapparaat Handkolf Zonder stroom Compact heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere kolfsystemen. Je kunt de kolf gemakkelijk afstellen op de door jouw gewenste zuigkracht. De ergonomische hendel maakt het mogelijk om de borstkolf comfortabel te bedienen. De Flex™ borstschild is ontworpen voor een natuurlijk gevoel en meer melk. Deze kolf is licht en compact, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen voor onderweg.

Vulpes BabyCare® Elektrische Draadloze Borstkolf

5/5

De Vulpes BabyCare® borstkolf is draadloos en is ook nog eens klein en licht genoeg om makkelijk mee te nemen. De kolf is gemaakt van BPA-vrij materiaal, wat betekent dat je geen schadelijke stoffen bij je baby in de buurt brengt. De kolf is eenvoudig te gebruiken. Met het intuïtieve touchscherm kun je de gewenste kolfsnelheid en -sterkte instellen. De twee meegeleverde kolfbekers hebben een comfortabele pasvorm en zijn voorzien van een speciale kleeflaag, waardoor de borstkolf comfortabel aanvoelt. Daarnaast worden er ook 60 moedermelk bewaarzakjes meegeleverd, zodat je de kostbare melk van je baby veilig kunt bewaren. De zakjes zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en zijn voorzien van een anti-lek-systeem, waardoor ze luchtdicht sluiten en je melk vers blijft. De zakjes zijn ook herbruikbaar, waardoor je geld kunt besparen.

Leuna Elektrische Borstkolf

5/5

Leuna Comfort biedt de perfecte oplossing voor alle mama's die op zoek zijn naar een efficiënte en comfortabele manier om moedermelk af te kolven. Met de allernieuwste 2023 technologie is de Leuna Elektrische Borstkolf uitgerust met 3 verschillende modi en een anti-terugstroom systeem, waardoor je geen melk verliest. De kolf is compact en licht, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Bovendien is de kolf voorzien van een LED display, waarmee je eenvoudig de modi, zuigkracht en het batterijniveau aan kunt passen. De kolf is speciaal ontworpen om perfect rondom je borst te passen, waardoor je comfortabel kunt kolven. Bovendien is de kolf BPA vrij en bevat het geen giftige of gevaarlijke stoffen. Krijg extra voordelen door de Leuna Elektrische Borstkolf te bestellen: je ontvangt een gratis E-Book ter waarde van 29,95 euro, gebaseerd op kennis van een lactatiedeskundige. Kies voor de beste zorg voor je baby met Leuna Comfort.

BYER Elektrische Dubbele Borstkolf

5/5

Met de Byer Elektrische Dubbele Borstkolf Kolfapparaat Luxe Comfort Kolfset 2X Babyfles/Kolf wordt het geven van borstvoeding een stuk gemakkelijker. De borstkolf heeft een ergonomisch ontwerp, wat betekent dat deze comfortabel in de hand ligt en een goede pasvorm heeft. Deze borstpomp is gemaakt van 100% BPA-vrij materiaal en is uitgerust met een 150 ml-reservoir. Het is voorzien van een dubbel kolfsysteem, waardoor je eenvoudig en snel twee babyflesjes kunt vullen. De borstkolf heeft 9 verschillende suction-modi, waardoor je de beste verzorging kunt bieden aan je pasgeboren baby. De kracht van de suction-modi is aan te passen aan je persoonlijke behoefte, waardoor je op je gemak kunt kolven. De Byer borstkolf is ook uitgerust met een LCD-scherm en een timer, waardoor je de tijd die je kolf beter kunt beheren. Het is ook voorzien van een handsfree-systeem, waarmee je de borstkolf comfortabel in je hand kunt houden en tegelijkertijd je baby kunt verzorgen. Geef jij je pasgeboren baby de beste verzorging? Kies dan voor de Byer Elektrische Dubbele Borstkolf Kolfapparaat Luxe Comfort Kolfset 2X Babyfles/Kolf. Deze borstpomp is gemaakt van 100% BPA-vrij materiaal en heeft een ergonomisch ontwerp voor uitstekend comfort. Het is uitgerust met een LCD-scherm,.

Medela Harmony Borstkolf apparaat

5/5

De Medela Harmony Handkolf is een kleine, lichte en ergonomische handkolf die gemakkelijk mee te nemen is. Perfect voor onderweg of als back-up voor je elektrische borstkolf. Met het unieke twee fasen systeem waarmee je het natuurlijke zuigritme van je baby nadoet, beleeft je baby een comfortabele en natuurlijke kolfervaring. Deze kolf is ook voorzien van het unieke Flex™ borstschild dat meer melk produceert en je meer comfort geeft tijdens het kolven. De Medela Harmony Handkolf is gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken, wat het kolven een stuk eenvoudiger maakt. Met deze kolf hoef je je nooit meer zorgen te maken over het sjouwen met je elektrische borstkolf, want de Medela Harmony is klein en compact, en dus makkelijk mee te nemen.

Reevi Care Borstkolf Dubbele Elektr

5/5

De Reevi Care Borstkolf heeft een unieke dubbele kolf functie die is ontworpen om je te helpen meer melk te kolven met een minimum aan inspanning. De kolf heeft zowel een elektrische als een manuele functie, waardoor je optimaal kunt profiteren van alle voordelen van beide. De elektrische kolf heeft een oplaadbare accu die je maximaal twee uur aanstuurt. De manuele functie is perfect voor gebruik onderweg, of als je even geen stroom hebt. De Reevi Care Borstkolf is ook volledig handsfree, waardoor je je handen vrij hebt om te multitasken tijdens het kolven. Het is ook draagbaar, waardoor je het overal mee naar toe kan nemen. De kolf wordt geleverd met twee 180 ml babyflessen en een speen, zodat je meteen kunt beginnen met kolven. De Reevi Care Borstkolf is een must-have voor alle jonge moeders die op zoek zijn naar een betrouwbare en comfortabele manier om meer melk te kolven met een minimum aan inspanning. Met de unieke dubbele kolf functies, de oplaadbare accu, de handsfree draagbaarheid en de twee 180ml babyflessen en speen die worden meegeleverd, is dit een must-have item voor elke nieuwe moeder.

Geniet van flexibel en comfortabel kol

5/5

Geniet van flexibel en comfortabel kolven, zelfs als je bezig bent met andere dingen. De awardwinning Medela Freestyle Hands-Free Dubbele Elektrische Borstkolf biedt je maximaal gebruiksgemak en draagcomfort. De anatomisch gevormde opvangcups zijn licht van gewicht en sluiten perfect aan op je borsten, zodat je geen last hebt van samendrukken van de melkkanalen. Met slechts 3 eenvoudig te reinigen onderdelen kun je de borstkolf eenvoudig in- en uit elkaar halen. Daarnaast is de kolf transparant, zodat je je tepel gemakkelijk kunt plaatsen en je melk kunt zien stromen. Gebruik de Medela Family-app om je kolfsessie automatisch te registreren en je kolfervaring nog meer te verbeteren.

Forgoods Borstkolf Electrisch

5/5

Ben je moeder geworden en geef je borstvoeding? Dan is de Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel Roze Model 2023 de perfecte oplossing voor jou! Met dit apparaat heb je de mogelijkheid om twee borsten tegelijk af te kolven en twee flesjes tegelijk te vullen. Ideaal dus voor een tweeling. Deze borstkolf is erg handig en comfortabel, aangezien hij elektrisch werkt. Daarnaast is hij snel, compact en licht. Dankzij de oplaadbare accu en de USB-adapter kun je deze borstkolf opladen waar en wanneer jij dat wilt. Deze Forgoods Borstkolf Electrisch Dubbel Roze Model 2023 is niet alleen handig en comfortabel, maar heeft ook nog eens een modern design. Hij is in een fraaie roze kleur uitgevoerd en heeft een ergonomisch design. Hierdoor ligt deze borstkolf goed in de hand en kun je deze makkelijk bedienen. Ook is de borstkolf voorzien van een uitneembare melkreservoir, waardoor je het apparaat makkelijk kunt schoonmaken.

Medela Siliconen Moedermelkcollector

5/5

De Medela Siliconen Moedermelkcollector is een innovatieve oplossing voor moeders die borstvoeding geven en hun moedermelk willen sparen. De collector is eenvoudig te gebruiken en biedt een comfortabel en veilig gevoel. De collector heeft een capaciteit van 100 ml moedermelk en is gemaakt van siliconen dat geschikt is voor contact met voedsel. Het materiaal biedt geen chemische stoffen en is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is de collector voorzien van een handig uitgietgat waardoor de melk eenvoudig in een fles kan worden gegoten. De collector is daarom uitermate geschikt voor het verzamelen van moedermelk in kleine hoeveelheden.

Auteur

Marthy

Marthy

Ik ben Marthy, een gepassioneerde reviewer van babyproducten. Mijn fascinatie voor de wereld van baby’s begon toen ik zelf moeder werd. Ik raakte geïntrigeerd door de diversiteit en innovatie in de baby-industrie. Mijn missie is om ouders te helpen de beste producten te vinden die comfort, veiligheid en gemak bieden voor hun kleintjes. Met mijn kritische blik en uitgebreide kennis deel ik eerlijke en objectieve beoordelingen. Door mijn biografieën in de ik-vorm te schrijven wil ik een persoonlijke touch geven aan mijn reviews en ouders helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Veelgestelde vragen over de best geteste borstkolven

Wat is de beste borstkolf voor je baby? Dit ligt heel erg aan de wensen van jou, als ouder, maar ook van je baby. Het is dus even goed kijken wat de beste mogelijkheid is die je hebt. Voor jezelf is het goed om onderzoek te doen. 

Daarnaast is een borstkolf vergelijken een erg goed idee. Door een vergelijking te maken, wordt het makkelijker om te bepalen wat wel en geen goede optie is. Op die manier kun je voorkomen dat je iets koopt waar je achteraf niet meer blij mee bent.

Waarom verschillen de borstkolven prijzen? Hier kunnen we een erg eenvoudig antwoord op geven. Deze verschillen omdat iedere aanbieder een andere prijs mag vaststellen. Dit kan komen doordat een borstkolf misschien meer functies heeft of dat het gewoon goedkoper is om de borstkolf te maken. 

Wij bepalen de prijs niet, waardoor we er geen invloed op hebben. Daarom is het belangrijk om te kijken welke mogelijkheden je hebt en of je een borstkolf kopen  gaat als de prijs wat duurder is. Dit zal per persoon verschillen, maar meestal zijn de prijzen wel vergelijkbaar.

Bepalen wat de beste borstkolf voor jou is kan op verschillende manieren. Als eerste ga je kijken naar je eigen eisen maar ook naar je budget. Wanneer je dit doet kun je al een hele hoop borstkolf wegstrepen. Ze zullen namelijk zeker niet allemaal in deze categorie vallen. 

Daarna ga je kijken wat er over is en welke je daarvan het meeste aanspreekt. Zo zorg je ervoor dat het duidelijker wordt welke mogelijkheden en opties er zijn. Uiteindelijk is het gewoon goed om alles te vergelijken en dan een keuze te maken.

Gelukkig hebben we het je wel wat makkelijker kunnen maken met het doen van onze borstkolven test. Nu hoef je enkel een keuze te maken uit een van deze 10 goede borstkolven en hoef je niet zelf het hele internet af te speuren. 

Ons eindoordeel: top 10 borstkolven

Het lijkt erop dat de borstkolf een nuttig product is om je kindje te voeden, en we beseffen dat het belangrijk is dat je een goede keuze hebt als je op zoek bent naar een borstkolf. Het is dus fijn dat we je hier hebben kunnen laten zien welke van de beste borstkolven het meest geschikt zijn voor jouw situatie. We hebben je laten zien dat kwaliteit direct gerelateerd is aan prijs dus het is goed om op zoek te gaan naar een borstkolf die betaalbaar is, maar ook van goede kwaliteit. We hopen dat je geluk hebt met je zoektocht naar de perfecte borstkolf. Mochten hier nog vragen zijn, dan kunnen we je daar natuurlijk bij helpen. Mocht je hulp nodig hebben bij het uitzoeken van de beste borstkolf voor jou, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dan staan we je graag te woord.

Onze tekst concludeert dat je eigenlijk gewoon eisen moet stellen. Daarnaast moet je gaan kijken wat je precies kwijt kunt aan de borstkolven voor je baby. De meeste ouders hebben er vaak wel een goed prijsje voor over. 

Natuurlijk is het goed om alles te vergelijken, maar dit kun je ook doen vanuit onze top 10 borstkolven. Het is dus goed om even te kijken naar bijvoorbeeld de borstkolf ervaringen die ook op onze website staan. Dan weet je direct waar je aan toe bent en wat de beste opties zijn.

Conclusie borstkolven test

Het lijkt erop dat de borstkolf een nuttig product is om je kindje te voeden, en we beseffen dat het belangrijk is dat je een goede keuze hebt als je op zoek bent naar een borstkolf. Het is dus fijn dat we je hier hebben kunnen laten zien welke van de beste borstkolven het meest geschikt zijn voor jouw situatie. We hebben je laten zien dat kwaliteit direct gerelateerd is aan prijs dus het is goed om op zoek te gaan naar een borstkolf die betaalbaar is, maar ook van goede kwaliteit. We hopen dat je geluk hebt met je zoektocht naar de perfecte borstkolf. Mochten hier nog vragen zijn, dan kunnen we je daar natuurlijk bij helpen. Mocht je hulp nodig hebben bij het uitzoeken van de beste borstkolf voor jou, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dan staan we je graag te woord.

 

Disclaimer: wij verkopen zelf geen borstkolven. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zaken rondom de verkoop van de borstkolven.

Gepubliceerd op: 8 feb. 2023